Logo [Moottorikorjaamoiden yhdistys ry]
 
fiilis-uutiset.jpg
 

Uutiset

 
 

Uutiset

28.06.2013

Moottorikorjaamoiden Yhdistys ry:n vuosikokous 2013 pidettiin Helsingissä lauantaina 13.4.2013


Aamu aloitettiin Koivunen Oy:n tiloissa, jossa he esittelivät uusittua työkaluosastoaan.

Puheenjohtaja Simo Jaakkolan avattua kokouksen käytiin läpi läsnä olevat, jotka esittelivät itsensä ja yrityksensä. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Matti Vuoristo ja sihteeriksi Veli-Jussi Niemi.

Sihteeri kävi läpi toimintakertomuksen vuodelta 2012, esitteli tilikertomuksen sekä luki toiminnantarkastajien lausunnon. Todettiin, että yhdistyksen tilinpäätös osoittaa alijäämää eur 2.171, Nämä hyväksyttiin yksimielisesti. Vuosikokous vahvisti vuoden 2012 tilinpäätöksen ja myönsi tili – ja vastuuvapauden asianosaisille.

Sihteeri esitteli vuoden 2013 toimintasuunnitelman sekä talousarvion vuodelle 2013. Talousarvio perustuu vuoden 2012 toteutuneisiin tuloihin ja menoihin. Todettiin, että www sivujen uudistustyö on meneillään ja se aiheuttaa ylimääräisiä kuluja, joten talousarvio on negatiivinen. Käytiin läpi jäsenmaksut, jotka päätettiin pitää toistaiseksi ennallaan. Koska jäsenmaksuja ei ole korotettu vuosiin ja tilinpäätökset ovat olleet lievästi tappiollisia, kokous evästi hallitusta valmistelemaan maksujen korotusta ensi vuodeksi sekä vähentämään jäsenmaksujen henkilömäärästä riippuvaa porrastusta. Keskusteltiin myös mahdollisesta ylimääräisestä maksusta n. € 50/yritys, jota käytettäisiin www sivujen rahoittamiseksi. Kokous valtuutti hallituksen selvittämään ja päättämään asia. Toimintasuunnitelma, maksut ja talousarvio hyväksyttiin täksi vuodeksi.

Kokous valitsi varsinaisiksi toiminnantarkastajiksi edelleen Pekka Rannan Hämeenlinnasta. Tiina Luosujärvi oli ilmoittanut, ettei ole enää käyttävissä toiminnantarkastajaksi ja uudeksi toiminnantarkastajaksi valittiin Mervi Mäkelä Kaarinasta.

Nykyinen puheenjohtaja Simo Jaakkola Forssasta valittiin yksimielisesti jatkamaan puheenjohtajana. Erovuorossa olevat hallituksen jäsenet Jaana Vigelius ja Jarmo Kiviniemi valittiin jatkamaan. Markku Luosujärven myytyä yrityksensä ja todettua, ettei halua jatkaa hallituksessa, hänen seuraajakseen valittiin jäljellä olevaksi kaudeksi hänen yrityksensä ostanut Ari-Matti Jarkko Rovaniemeltä. Hallituksessa jatkavat Pasi Ojala, Pertti Ojala ja Ossi Ranta.

Seuraava vuosikokouspaikka jätettiin hallituksen päätettäväksi. Erääksi vaihtoehdoksi esitettiin Kuopiota. Kesäpäivien pitopaikka jätettiin myös hallituksen päätettäväksi. Paikkaehdotuksia tuli Lappeenranta, Herrainkukkaro Rymättylässä ja Kasnäs Hiittisissä. Näihin palataan.

Kokouksen lopuksi yhdistyksen puheenjohtaja Simo Jaakkola esitteli työn alla olevat yhdistyksen uudet www.sivut, joista pyydettiin jäsenistön kommentteja ja parannusehdotuksia ja niitä on myös saatu. Sivut pyritään julkaisemaan loppukuusta.

Kokouksen jälkeen Ari Vauhkonen Koivunen Oy:stä esitteli Koivunen Oy:n toimintaa, alkuvuoden tilannetta ja varaosakauppaa yleensä.

Tämän jälkeen siirryttiin tutustumaan Tapio Päkki Oy:n toimintaan ja sieltä siirryttiin Tammer Diesel Oy:n ja Turbotekniikka Oy:n Malmin toimipisteeseen.

Yöpyminen oli varattu Hotelli Flamingossa Vantaalla, jossa on erinomaiset shoppailumahdollisuudet sekä myös kylpylä. Päivä päättyi yhteiseen päivälliseen.